СО2-екстракт кокосу

650 

Сировина: Cocos nucifera L – горіх.

INCI: SC-CO2 Cocos nucifera Еxtract

Тип екстракту: Сверхкритична флюїдна екстракція природним СО2

Зовнішній вигляд: олієподібна маса бурого кольору

100 % натуральний продукт

250 мл

Опис

Склад: Лауринова, міристинова, каприлова, капрінова, пальмітинова, олеїнова, лінолева і інші цінні жирні кислоти.

Дозування: 0,2-0,5%; у лікувальних засобах: 0,6-2%

Не нагрівати вище: 35-45 °С.

Розчинність: у воді нерозчинні, добре розчиняються у олії та жирах.

Рекомендації до використання: у косметичній продукції використовується в якості компонента, який надає зволожуючу, пом’якшувальну дію. Рекомендується  вводити до рецептури препаратів для сухої шкіри, захисних засобів для шкіри і волосся.