СО2-екстракт гамамелісу

650 

Назва сировини Hamamelis virginiana – листя та кора.
INCI CO2 Hamamelis virginiana Еxtract
Тип екстракту Докритична флюїдна екстракція природним СО2 за відсутністю неорганічних солей без залишку розчинника важких металів

100 % натуральний продукт

Категорія:

Опис

Зовнішній вигляд Олієподібна маса
Колір Жовтувато-бурий
Склад флавоноїди, таніни, поліфеноли, галова кислота, сафрол, ефірна олія.
Зберігання та транспортування В щільно закритій упаковці у прохолодному захищеному від світла місці не менше 2-х років

Рекомендації до використання: у засобах проти куперозу, для жирної та чутливої шкіри, у засобах проти себореї. Має антисептичну, фунгіцидну, протизапальну, регенеруючу, захисну, зволожуючу та антиоксидантну дію. Зміцнює судини, регулює роботу сальних залоз. Використовується у засобах для волосся, кремах, гелях, тоніках для всіх типів шкіри. Підходить для догляду за дитячою шкірою.

Дозування: 0,2-0,5%; у лікувальних засобах: 0,6-2%
Не нагрівати вище: 35-45 °С.
Розчинність: у воді нерозчинні, добре розчиняються у олії та жирах.