СО2-екстракт софори японської

650 

Сировина: Sophora japonica – квіти та бутони.
INCI: CO2 Sophora japonica Extract
Тип екстракту: Докритична флюїдна екстракція природним СО2 за відсутністю неорганічних солей без залишку розчинника важких металів
Зовнішній вигляд: Олієподібна маса жовто-зелений

Опис

Склад: Рутин, кверцетин, кемпферол, софорикозид.

Рекомендації до використання: у косметичних засобах для догляду за проблемною, сухою та чутливою шкірою. Покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює судини та капіляри. Має антисептичну, протизапальну, регенеруючу дію. Використовується у антикуперозних засобах, бальзамах від опіків та подряпин.

Дозування: 0,2-0,5%; у лікувальних засобах: 0,6-2%

Не нагрівати вище: 35-45 °С.

Розчинність: у воді нерозчинні, добре розчиняються у олії та жирах.