СО2-екстракт гвоздики

500 

Назва сировини Eugenia Caryophyllus L.- почки.
INCI SC-CO2 Eugenia Caryophyllus Еxtract
Тип екстракту Сверхкритична флюїдна екстракція природним СО2 за відсутністю неорганічних солей без залишку розчинника важких металів

100 % натуральний продукт

Опис

Склад Комплекс жирних кислот (пальмітинова, стеаринова, олеїнова, лінолева, ліноленова та ін.), віск, ефірні масла (евгенол, каріофіллен, евгенін ацетат).
Зовнішній вигляд Олієподібна маса
Колір від буровато-коричневого до коричневого

Рекомендації до використання: у косметичної продукції використовується в якості компонента, який надає антисептичну дію.

Дозування: 0,2-0,5%; у лікувальних засобах: 0,6-2%

Не нагрівати вище: 35-45 °С.

Розчинність: у воді нерозчинні, добре розчиняються у олії та жирах.